Lukijat

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kevätflunssaisen kesäunelmia: mummopyörät ja hulavanteet

Puin lapselle ja kenties itsellenikin liian vähän päälle kevätpäissäni ja nyt kärsitään molemmat seuraamuksista: Eilen tyttö heräsi röhäisen yskän kera ja nyt alkaa omakin olo tuntua hieman kehnolta.
Onneksi minulla on järeät aseet: valkosipuli, chili, inkivääri ja pakuritee.
Eiköhän tämä tästä.

Eilisen päivän vietimme siis kotosalla, kesästä haaveillen.

Minulla on nyt ainakin kaksi tavoitehankintaa/hankintahaavetta kesäksi: Ensimmäisenä uusi/vanha PYÖRÄ. Tällä hetkellä minulla on käytössäni (sen jälkeen kun "sinkkujoponi" varastettiin pari vuotta takaperin) anopin vanha Tunturi Aurora. Pyörä ei ole kovinkaan katu-uskottava, ja on vielä henk.koht.inhokkivärinen eli kirkuvan punainen. Need I say more. Seitsemän vaihdetta silti löytyy, kuvia ei (ei instagram-materiaalia).

Haaveissani on jo useamman vuoden siintänyt kaunis ja turvallinen, merellisen turkoosi mummopyörä, johon tänä kesänä pitäisi hankkia vielä joka äidin perusvarustus: istuin lapselle. Vielä joku söpö kori eteen (eväsleiville ja mehulle) niin näen jo kuinka kiidämme auringonpaisteessa kohti merta, tuuli tuivertaa kasvoilla ja lapsi kiljuu ilosta.

Toinen innostukseni, hankintalistan toisella sijalla on hulavanne. Innostuin nähtyäni tämän videon.
Joojoo, tiedän että tuohon on vielä pitkä matka (maybe next life?) mutta pyörämielikuvani rinnalla pyörii nyt filmipätkä itsestäni pellolla auringonlaskussa hulavannetta pyöritellen. Leikkisä mieli, liikemeditaatio, täydellinen vapaus...
Järkiminä (se jonka yleensä onnistun hiljentämään) yrittää kuiskutella korvaan että a) MILLÄ AJALLA ja b) eihän se pikkutyttönäkään ihan luonnistunut...

Mutta haaveilla saa silti, eikös..?

Hulavanne-tanssi eli Hoop Dance on alunperin intiaanien tarinankerrontatapa tanssin muodossa. Lisää juttuja hoop dancesta löydät - tietysti - wikipediasta, eli täältä.

PS. Niin ja kustomoituja hulavanteita voi tilata mm. täältä!

Mukavaa kevätaikaa. Haaveilkaa. Pysykää terveinä. Laittakaa tarpeeksi vaatetta päälle. Vanupuku vauvalla (tavallisten vaatteiden päällä) ei näemmä ole tarpeeksi.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti